Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


resident evil 6

 

resident evil 6

MÉG MÉG MÉG MÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG!!! jobban összemosódik az akció + vérfagyasztó horror ahogy Leon és Chris, valamint egy új, eddig ismeretlen főszereplő zombis útját járhatjuk végig az új részben. - Fejlettebb irányíthatóság, 2013-as USA - Kína helyszín, kurvajó grafika. Mintha egy filmet néznénk.

 

novembertol_vicsorognak_rank_a_resident_evil_6_zombijai_1.jpg

 

 

Na egy kis áttekintés:

resident evil 1-3:  Az ezredforduló előtti - környéki, kissé retro, de anno hatalmas siker volt. ( Chris, Claire, Leon, Jill - Raccon City + zombik )

resident evil 4.: A kedvencünk, ismerjük. ( főszereplőnk Leon, helyszín Spanyolország + ganadosok )

ezen behaltok X"D ( akik ismerik )

 

 

resident evil 5: A kedvencünk, ismerjük, még most is toljuk egész nap :3 ( Chris, Sheva - Afrika - majinik )

resident evil code: veronica: én erről nem sokat tudok,  valahol az első 3 rész közt van.

resident evil: The darkside chronicles: - WII és PS3-ra, belső nézetes, Raccon City + zombik -

resident evil: Operation Raccon City: - sokak szerint rossz, sokak szerint jó. Nem tudom. Raccon City, Leont megölik (?) vacilláltam rajta, de inkább nem akarok vele játszani, itt valami bűzlik X"D

resident evil Revelation: ez pedig csak Nintendo-ra.

 

 

nah

resident evil 6

premier: november 20 -- addigra megdöglök O.O  amint megláttam h Leon is benne van, rögtön előtört a sikítás azzal a vággyal hogy játszani akarok most rögtön. Ebből szerelmes fangirlsikoly lett, majd átváltva kockába, *ahogy olvastam a google első magyar találatát a resident evil 6 szóra*  láttam, hogy ez a játék az előző két baromi jó rész keverékéből lesz egy ötezerszer jobb rész. Újat nem tudok mondani, de ami megragadt az a játékmenet kiváló háttértörténete: Hogy végre egy értelmes folytatás: 2013 ( addigra talán játszhatok is vele ) Leon és Chris ( jaaaaahhhh Leon egy kicsit bajuszos lett, kibaszott cuki X"DDD ma meg Wesker-re hatvanszor mondtam azt h: de szexi, egyemmeg -*zabáljam meg* de ariii ahogy a 15 éves öcsém játszott az 5. résszel, én meg jókat röhögtem ) na szóval.

A játékmenet majd két szálon fog futni, egyiken Leon-t követjük Amerikában, a másik Kínában, egy kitalált városban játszódik Chrissel karöltve. És végre zombik lesznek, akik detto inteligensek: megértik az emberi beszédet wtf? - ami még nagy szó - hogy lövés közben mehetünk is, és többféle mozgást - akrobatikus mutatványt hajthatunk végre.  --- Mi lesz a sztori? Miért kerültek ide a főszereplők? Mennyire lesz nyálcsorgatóan szép a képi világ?

ezekre akarok választ kapni, de novemberig várhatok, közben fáj a szívem >-< betörök a Capcomhoz és ellopom

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép


Google
Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 296407
Hónap: 2407
Nap: 95