Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Resident Evil - mert imádok félni és imádom Leon emós kis fejét

Jejj!!!!!!!!

 

1. 2008 tavasz-nyár:

Az úgy volt, hogy animefan vagyok ---> veszek Mondót ---> találtam benne egy cikket egy animés társkeresőről --> az animés társkeresőn megismerkedtem egy sráccal -----> a sráccal járni kezdtem ---> átmentünk hozzá ---> és x-box 360-on Resident Evil 5-tel játszottunk, mert ez akkor volt a nagy újdonság. ÉS KIBASZOTT JÓ VOLT! Azért is gondolom így, mert ez volt az első játék amit x-box-on játszottam, meg mert horror beállítottságú vagyok, és ketten lehetett végigjátszani. Én voltam Sheva-val, a lebarnult csajjal, az exem pedig Chris-sel. A játékot végigsikítoztam, persze élveztem, hogy mindenféle undormányt gyilkolászhatok *-* És végig tudtuk játszani, sztem ez a legjobb túlélő-horror játék.

5_1.jpg

 

 

2. 2011 nyara:

A sráccal szakítottam, azóta még értek csalódások, de az emlék bennem maradt. A nyáron elmentünk meglátogatni apámat, aki elvált anyámtól és Miskolcon él. A miskolci MediaMarkt számomra rengeteg tiltott gyümölcsöt tartalmaz a paradicsomban, de igazi fanatikus ragadozóként ugrottam rá arra kis dobozra, amin megláttam azt a szót, hogy Resident evil. Exclusiv kiadás, ami már jóóóó rég volt, egy Devil May Cry és egy resident evil 4 DVD-volt benne, számítógépre. Nekünk konzol nuku, csak egy sima x-box van, szóval muszály volt megvennem PC-re, még ha a saját pénzemből is!!!!! Merthát R.E. és az szép emlékeket idéz föl, szóval megvettem, és hónapokon át játszottam vele, éjszakákon át, még most is!!! Elképesztően jó zombigyilok játék, ráadásul a főszereplők imádnivalóak<3 Hosszú játékmenet extrákkal, sokféle fegyver, és vér.... nem lehet megúnni.

Ez a kép rosszul lett le PrintScreen-elve, mert a pisztolyból igazából még egy célzást segítő lézernyaláb is kijön.

cat1s.jpg

00507_4.jpg

cats.jpg

 

3. 2011 - ősz

Az HBO-n nyár végén nagyban reklámozták, hogy szeptember 9.-én: A Kaptár - Túlvilág!!!! Nagyon vártam, és head-bang-eltem az OST-okra a reklámok alatt, közben ördögszarvat boxoltam a levegőbe. Egy baszott-állat film, amiben pár szereplő visszaköszön a játékból a zombikkal és a bárdos hóhérral egyetemben. Az akciójelenetek igen tetszetősek, a csajok szexik, a zombik kellően aranyosak, a zene különösen jó, amúgy 3D-s re tervezték!

 

4.

Végre-valahára még iskola előtt, csütörtökön: hajnali 3-6 óra közt letöltöttem a Kaptár - Túlvilág OST-ját, vagyis original soundtrack lemezét, amin rajta volt az összes szám, amit a filmben hallottam. Én különösen érzékeny vagyok a hangokra, kis korom óta rákattantam a különleges dallamú zenékre, oda voltam értük X"D Mindegy, lényeg, hogy már nagyon le akartam tölteni az albumot, mert nem ment ki a fejemből a film fülbemászó két száma!!!

 

5.

A Kaptár - Bioterror: ezt másnap hajnalba töltöttem le, pénteken, holnap animekarácsony. Nah, ezt aztán baszottul le akartam már tölteni, hogy halhassam Leon-drága magyar hangját X"DDDD Hát ez emlékezetes kora reggel volt!!!! Az anime gyorsan lejött, tele volt humoros-abszurd jelenettel, Leon hangja mély és szexi. Maga Leon az animében sokkoló látványt nyújtott, ahogy gonoszan néz és úgy áll, mint a cövek!!! X"D Imádtam, mikor a helikopterben:

Leon: - Az egyetlen módszer a kiiktatásra, a fertőzött agyának megsemmisítése.

Claire: - A ferzőtött agyának megsemmisítése? O.O

Leon: - Fejbe kell lőni.   :)   *kattan a pisztoly*

Aztán hörgő-sikító hangot adtam ki, mikor egy csaj, Angela és Leon a vízbe pottyantak egy robbanástól menekülve, a nő meg majdnem megfulladt, Leon meg lazán megcsókolva őt, adott neki levegőt  *leesikazálla* -hmmm romantika a horrorban, na de ilyet!!!! - a csaj nem volt magánál....

aztán a Happy End -ben meg Angela jól kicsípi magát, hogy tetszen főhősünknek, végszója meg ez:

- Leon, jó lenne..... megint együtt "búvárkodni" ... ha lehet  *Q*

Leon: - Jó lenne :3

*fangirlsikoly* aztán suliba bicikliztem és út közben belevigyorogtam a kocsik fényszórójába, közben sikítozások és beleképzelések, fantáziálások, felizgulás óra közben~ XĐ hát jah, engem csak ez érdekelt, a többi le volt szarva, de hát csaj vagyok. : D

Jah, és az anime endingjét nem más, mint Anna Tsuchija adja elő, akinek a NANA OP-jait és ED-jeit is köszönhetjük.

 

 

-anime-series--a-kaptar-4---bioterror--hun-dub--dvd-rip--021962-15-00-59-.jpg

-anime-series--a-kaptar-4---bioterror--hun-dub--dvd-rip--024852-15-04-49-.jpg

 

 

A továbbiakban akarok egy x-box 360-t és majd megszerzem rá a legújabb resident evil - The Darkside Chronicles-t ( mert benne van Leon ) és az Operation Raccoon City-t ( abba már nincs, állítólag meg hal! ) mindkettő visszatekint a múltba, azaz Raccoon City-be, ahol én még nem jártam, de kerüljön bármibe, végig fogom őket is játszani!!!!

 

 Egy kis yaoi:

1178166405013.jpgimages.jpegleon-and-character.jpgleon_from___resident_evil_4___by_dw3girl.jpgleon_s__kennedy_wanted_poster_by_lordicefox.jpgresident4_2.jpgresident_evil_4_revealed_by_jezmm.pngresident-evil-chibi.jpgtumblr_lcoeanznev1qeb47jo1_500.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

gothLOLi

(rmhorse@hotmail.com, 2011.12.12 20:33)

hmmm meg az AVATAR-t is megszerzem majd játékban, mert idegesítettek a rohadék katonák akiket csak a mani érdekelt és elpusztították a szegény - és nagyon cuki - Navik gyönyörű otthonát. Én is ki akarom nyírni őket!!! >-<

gothLOLi

(rmhorse@hotmail.com, 2011.12.12 20:29)

úristen, utólag visszaolvasva..... ezt jól megmondtam X"D

 

 

ProfilképUtolsó kép


Google
Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 296410
Hónap: 2409
Nap: 96