Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Titkos naplók

2011.07.31

 

 

 

Sebastian Michaelis titkos naplója


Január 27.-e:

  Itt találtam ezt a megégett naplót a hóban, úgy látom távoli rokonom, a Mordoszi Balrogé volt. De mivel az ő meggyilkolásával most Gandalf dicsekedik, ezért kölcsönveszem és folytatom. Tiszta szégyen, és még ő nevezi magát démonnak. Valami istenhátamögötti hegységben vagyok, itt képtelenség sétálni magassarkúban a sziklák közt. Mérgemben arrébbhajigáltam pár hegyet, mert annyira király vagyok.

 

Február 2.-a:

  Már vagy ezer éve élek, de ilyen durva honfoglalást még életemben nem láttam. Én csak leültem a Duna parton, mert itt a legjobb a klíma, erre özönlenek ide a vademberek. Hát igen, mert én mérföldekről is fantasztikusan vonzó vagyok.

 

Nemtudomhanyadika és hanyadikszázad

  Megépült végre London, és most minden sznob meg mocsok ide akar jönni, úgyhogy mentünk mi is.

 

Márc. 15:

  Két éve dekkolunk Londonban, és szivatjuk a halálisteneket. Úgy tűnik mindegyik rövidlátó, ja, és az ódivatú kaszáról átváltottak láncfűrészre és fűnyíróra. Persze egyik sem olyan szép és fantasztikus, mint én.

 

30.-a:

  London baromi mocskos néhol, ezen ihletet kapva elterjesztettem a fekete halált, hogy több lelkünk legyen vacsira. Majd a hidat is el kéne intézni~

  Pár haverral duhajkodtunk éjszaka: pentagrammokat festettünk a falakra, meglátogattuk az utcalányokat, a külföldiektől pedig kaptunk ópiumot. Mocskos ez a hely, lájkoljuk........ Ó, és ma beleszerettem egy álomszép macskába, de most mennem kell enni adni neki, mert nagy-nagy szemekkel néz rám.

 

Helloween:

  Démon alakban üldögéltem otthon, és kifestettem a hosszú körmeim feketére. Most már így marad, háháááá! Megigazítottam a frizum, hogy egy tincs mindig átlógjon a pofim közepén. A többiek összesúgtak a hátam mögött, de elküldtem őket a pokolba. Éjjel aztán így ijesztgettem a kisfiúkat, édi, ijedt pofijukat nagyon vonzónak találtam, de gyorsan megráztam a fejem: NEM! A pedofilia már naaaaagyon csúnya dolog még tőlem is!

 

Új év, Augusztus 30.:

  Igen, tudom, elaludtam egy kicsit, de már vagy 10 éve nem aludtam.

  Valami kölyök sírdogál valahol, akkora fájdalommal, hogy annak valami isteni íze lehet. Majd holnap becserkészem, mert már kegyetlenül éhes vagyok.

 

 

Szeptember 1.

  Elhagyott a dögös csajom... Azt mondta, csak magammal törődök. Na majd megmutatom neki, mennyire kedves és törődő is tudok én lenni! Amúgy két napig depresszióban voltam, és egymagam simogattam fél napig a macskákat. Egy év alatt se változott túl sokat a város, valami bige ül a trónon. Ezaz, megfertőzhetném a királyi családot, és majd ördögfiókák fogják uralni Angliát!!! Muhahaha!

 

Másnap:

  A tegnapi tervem véghez vittem, aztán eszembe jutott a tegnapelőtti-előtti-előtti, a kölyök... Még ráér, úgyse fogják megölni. Szóval bevásároltam körömlakkból, titokban vettem hajvasalót egy halálistentől, nekik mindig olyan jó cuccaik vannak~ Aztán este mégiscsak sietnem kellett a kölyökhöz, mert hirtelen kivették a ketrecből és egy pentagram felé helyezték, hogy leszúrják. Na a kedvenc pentagrammommal játszadozni már tényleg felháborító volt, ezért odateleportáltam, és időt kértem mindenkitől. Nagyon vonzó kisfiú volt, édi és mocskos, ámbár házassági szerződés helyett egy szolga-gazda szerződést kínáltam neki. Majd a talpát fogom nyalni, és akkor az exem megtudja, milyen kedves is tudok lenni! A fiú nagyon meg volt rémülve a helyzettől, na meg persze tőlem is, ezért nagy mosolyt erőltettem magamra... Na mindegy, a vége az lett, hogy mindenkit kicsináltam a teremben, itt mindenki egy sunyi, szadista kis mocsadék volt, szóval igazi szuperhero lettem a kölyök szemében. Ennek a napnak az emlékére a salamon pentagrammot tetováltattam a kézfejeimre, Cicának...( vagy Ciel? ) pedig beraktunk egy ugyanilyen mintájú kontaktlencsét, hogy mindig szem előtt legyek neki. A fiatalok olyan feledékenyek, ez szinte egy egysejtű hozzám képest!

 

Egy héttel később:

  Írni is elfelejtettem, őszintén szólva: nem volt rá időm.

Naszóval, elnevezett Sebastian Michaelisnek, amire büszke is lettem a Pete után, ráadásul ezt a nevet a legnagyobb démonológus viselte, a mi pápánk. Ámbár lehet, hogy a Sebastian a néhai kutyájáról jutott eszébe.... rossz ómen.

 Bár a kölyök zabálni való, nem ehettem meg, mert állítólag segítenem kell neki bosszút állni valaki olyanon, akiről halvány fogalmunk sincs, hogy kicsoda. Tehát úgy tűnik, még egy jó darabig nem vacsizhatom meg, állítólag még szerződést is kötöttünk rá, de nekem kiesett az egész tegnap estém, mert valami erős gyógyszert vettem be a depresszióm ellen, amit finom angol borral öntöttem le... Remélem gyógyszer volt. Na várjunk csak, ha már egy hozzám hasonló emberfeletti lénynek gyógyszer kell, az már tényleg... elég ciki. És még Balrogot szidtam. Mélyebbre süllyedtem mint ő, úgy tűnik átálltam a világos oldalra, mármint eddig a sötét oldalon álltam, de most mégis csak kedvesen kell mosolyognom egy tizenéves kisfiúra, akinek szinte az ételt is meg kell rágni helyette. Ma annyit mosolyogtam, hogy izomlázam van........a pofámban.

 

Pár nap múlva:

  Be kell valljam, megszerettem Cic... Cielt, mármint megkedveltem, akarom írni, csak nem akarom kihuzigálni amit írtam, mert akkor csúnya lesz a napló. Csak az a nagy kár, hogy allergiás a macskákra, akik az én isteneim, szóval nehezemre esett túltenni magam a dolgon. Mármint esett volna, mert a szerződésben is hivatalos uram leszámítva van egy titkos szeretőm, egy bársonyos bundájú, fekete nőstény, akit örökké tudnák ölelgetni odakint, ha nem kellene takarítanom és hűségesnek lennem az uramhoz.

 Ezen felül: magamra találtam benne, igazi kegyetlen kis zsarnok. Nem őt kéne egysejtűnek neveznem, hanem ezt a négy, még haszontalannak sem nevezhető férget, akik csak tönkreteszik a munkám! Szóval egyik éjjel elmentünk az úrfival összeszedni pár szolgát. Hulla fáradt voltam, szóval csak találomra rámutattam három emberre az út szélén, és hazavittük őket, hogy a szolgáink legyenek és segítsenek végre a házimunkámban.

A szobalánynak nem látom a szemét, olyan vastag a szemüvege, még a cipőfűzőjében is elbotlik, teljesen vak, összekeveri a tisztítószereket! A szakács egy reménytelen, idióta, amerikai veterán, aki fegyverekkel akar főzni, tehát mindennap felrobbantja a konyhát. A kertész pedig lövi magát valamivel, amiért olyan erős, hogy a gondozása helyett tövestül tépi ki a fákat... Tanaka meg csak nyugdíjas éveit élve seggel valahol, ó, már elnézést, nem akarok tiszteletlen lenni az öregekkel szemben, de ez ne dicsekedjen a hetven évével, mert én lassan kétezer leszek, és nyugdíjat se kapok, mert baromi fiatalnak látszom.

 

Május 8:

  Látom, otrombaságokat írtam ide, de valahol ki kell élnem ezt a szokásom is, mert egész nap halál illedelmesen kell viselkednem. Nem nekem való a viktóriánus viselkedés.

  Nos nézzük, mit értünk el eddig:

Lassan két éve nyalom az úrfi selymes talpacskáját:

Főzök, mosok, takarítok non-stop. Őt felöltöztetem, elé rakom az ételt, megfürdetem, ami közben uralkodnom kell a csúnya gondolataimon, bár nem sejt semmit.

Elkaptuk Hasfelmetsző Jack-et, aki egy nő és egy transzex halálisten volt, a vége pedig az lett, hogy a transzi kicsinálta a nőt láncfűrésszel.

 

Buggyant indiaiaknak kellett curry-t készítenem, éjjel-nappal, mire elnyerte a borzasztóan kifinomult ízlésüket. Curry versenyen is részt vettem, aminek a végén díjat vettem át az öreg Viktória királynőtől, aki gondolom már nem emlékszik rám és ördögfiókáinkra, akik uralni fogják Angliát.

 

Aztán bonyolultabb lett a meló: Sok gyerkőc tűnt el a városból, és egy vándorcirkuszra gyanakodtunk, így hát elmentünk meglesni őket. Ott találkoztam életem szerelmével!!! Egy nő jött a porondra a műsor végén. Szexi bőrruha volt rajta, alig takart valamit a csipke és a fűző. Ő volt az állatidomár, és csattogtatta az ostorát a tigrisére. Felháborító volt nézni. Felpattantam a nézőtérről, és a porondra siettem, a nagy Ő-höz, közben kihívtak, hogy szerepeljek. Oda mentem hozzá, és letérdeltem előtte, nagy pofiját a kezeim közé vettem, sátánom, Betty az új szerelmem, az a nősténytigris. Simogattam, erre bekapta a fejem, már ha a nagymacskáknál a fejet szokták bekapni a vonzódás jeleként. Az hosszú történet, hogy mi történt utána. A társulat tagjai lettünk, sátorban aludtam egy halálistennel, akit megsimogattam álmában, aztán elcsábítottam a műlábú állatidomárt, nyomoztunk a gyerekek után. Végül tök durva volt, mert a gyerekek nyoma visszavezetett a kriptához, ahol először találkoztunk az úrfival. Volt ott egy kövér múmia meg minden, ők szadiztak a gyerekekkel, de még mindig nem ők voltak azok, akiken bosszút kellett állni. Kemény fogyókúrára fogtak.

 

Lássuk csak, aztán kinyomoztam a saját halálomat.

Nemrég pedig felszálltunk egy New York-ba tartó hajóra, amin több száz zombi szabadult el, és - te jó pokol! - és megzabáltak minden embert, akit csak találtak. A hajó kapitányát sem kímélték, szóval jéghegynek ütköztünk és süllyedni kezdtünk a zombikkal. Kalandjaink közben az úrfinak feldagadt a lába, szóval cipelnem kellett. Már épp a mentőcsónakoknál jártunk, mikor kijelentette, hogy ő még nem szállhat be, vissza kell mennie elkapni a zombikért felelős srácot....... Na itt lett tele a tűsarkúm hóval!

 

Végül ezt a rázós helyzetet is megoldottam, mert én már csak ilyen ügyes és szép vagyok. Holnap megzabálom a kölyköt, mielőtt megőrülök.

 

2011 Július 7:

  Látom már évszázadok óta nem írtam, de elveszett a napló, én meg bealudtam néha. Azóta sok minden történt:

  Az egész földgolyó hadban állt a másikkal, háborúzott mindenki, letaroltak mindent, kész agyrém. Aztán nem volt elég nekik, újra megcsinálták. Nem tudtam aludni a bombáktól a föld alatt se! Harmadszorra azért nincs világháború, mert én kicsinálom azt, aki elkezdi.

  Aztán jöttek a hippik, és hirdették, hogy béke van. Nagyon hülyén néztek ki, szóval én inkább visszaálltam a "Nincs béke!!!" párthoz.

  Évtizedekig hülyén öltözött mindenki.

  Jött az ezredforduló, én pedig elhatároztam, új életet kezdek! Megszálltam egy japán nő lelkét, és arra kényszeríttettem, hogy megírja életem sztoriját. A japánok furák, de pokoli jól rajzolnak. Most világsztár vagyok.

  Ó, és: pár hónapja volt az én ördögfiókáim esküvője, akik az Egyesült Királyságot uralják, MUhahahahahaaaaaa!!!

 

ölel: Sebas-chan


                                                                                                    gothLOLi

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

.

(Asuka-chan, 2012.03.25 20:14)

Ez de jó XDDD Többi szereplőjét is megírod majd? :'DD

gothLOLi

(rmhorse@hotmail.com, 2011.11.27 17:39)

köszönöm X"DDD
hm lehet hogy kéne folytatást írni csk még nem tom mit X"D

XD

(PiciGrell, 2011.08.09 20:45)

Hát ez hatalmas nagy lett, széjjel röhötem magam rajta! XD Lesz folytatása? *-*

...

(P.Ichigo, 2011.08.07 19:02)

Csak lesek ..ennél királyabbat még életemben nem olvastam :D Gratulálok az írójának :D

kati

(kati, 2011.08.03 19:31)

nekem is nagyon tetszett jól sikerült irigylem azokat akiknek ilyen jó ötletei vannak:)

gothLOLi

(rmhorse@hotmail.com, 2011.08.01 11:56)

köszönöm X"3
már azt hittem h egy szörnyű tettet követtem el vele XĐ

Király

(pancsa26, 2011.07.31 22:20)

Hát ez a napló nagyon jó lett. Jókat nevettem rajta.

 

 

ProfilképUtolsó kép


Google
Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 269300
Hónap: 2163
Nap: 61