Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gótikus Szirének, kemény csajok

Ezek a nők afféle példaképek számomra.

 

Evanescence - Amy Lee

Egy gothic metal együttes énekesnője. Egyik első száma, a Bring me to life manapság is hallható a rádióban, első klippje az Everybody's fool. Pár hónapja jelent meg legújabb albuma, What you want címmel. A hazai rádiósműsorunkban, a Morning Show-ban az egyik műsorvezető kedvence, ő gyakran lead tőle pár számot.

evanescence.jpg

 

A Nightwish énekesnői

A Nightwish a legismertebb gothic metal - symphonic metal együttes, finnországból. A jövő évi turnéjuk során tavasszal hozzánk is ellátogatnak. Most kedden pedig a Morningh show-ban Vadon Jani leadta az egyik új számukat. Jani és én reméljük, hogy ott leszünk a koncerten.

 

 

 

 

nightwish022.jpg

 

 

 

a Within Temptation énekesnője.

Az együttes gothic metal és black symphonic metal stílusúként él a köztudatban. Ez az énekesnő a többiekkel ellentétben nem vett részt tíz éves kora óta énekórákon, ő ugyanis a bandába lépése előtt divattervező volt, és manapság is ő tervezi a fellépőruháit. Koncertjei merészek, a hangja túlvilági szépségű. Az együttes ezen a nyáron ellátogatott a Sziget fesztiválra.

 

within-temptation.jpg

 

 

 

A Flyleaf énekesnője.

A Flyleafnek minimum egy számát hallanod kell, és biztos meghallgatsz tőlük még egy tucatot! Ennek a fiatal lánynak különlegesen szép, selymes hangja van, amit érdemes meghallgatni. Igazán irigylésre méltó.

 

 

2733945.jpg

 

 

 

Oosaki Nana

A NANA című anime egyik főszereplője. Egy punk énekesnő, akinek a japán és a magyar szinkronhangja is nagyon szép.

 

 

nana.png

 

Ada Wong

Ő kivételesen nem énekesnő, hanem egy horror video játék egyik szereplője. Viszont a stílusa, a személyisége, és a gyönyörű, mély és csábító hangja külön megér egy misét. Külön oldal van róla a Wikipedián.  A szinkronhangja Sally Cahil, a Resident Evil 2-ben, a Resident Evil 4-ben és a The Darkside Chronicles-ben adja Ada hangját.

gh-resi-4-1.jpg

 

 

Lizbeth Salander

A tetovált lány c. svéd film főszereplője. A film egy híres regény alapján készült, három részes ( A tetovált lány, A lány, aki a tűzzel játszik, Milennium - A kártyavár összedől ) Első ránézésre megimádtam a csajt. Talpig feketébe burkolt bőrruha, tele mindenféle szegeccsel, jó sok pearcing és persze tetkó, a haja emós, és még a börtönben is képes punkos frizurát készíteni és úgy menni tárgyalásra X"D Nem is csoda, Lizbeth egy kemény csaj, aki nem retten meg semmiféle férfitól, legyen az bármekkora és legyenek bármennyien, ő simán elriaszt részeg bandákat, ver szét motoros arcokat, aláz meg és gyilkol meg nagydarab szadistákat. És leszbikus, és fotografikus memóriája van, a története pedig egy jó kis krimi, sok durva dologgal.

A karakter segített nekem feldolgozni az én nagy stresszforrásomat is, vagyis egyszerűen azt, amikor az iskolában vagy az utcán engem néznek és esetleg kinevetnek. Mert furcsán nézek ki ( nem vagyok csúnya, csak én az emo-punk-metal kategóriába tartozom )Ilyenkor arra a jelenetre gondolok, mikor Lizbeth nagyon extrém öltözetben vonul végig egy folyosón, elszánt tekintettel, és én is így gondolkodok: előre, keményen. Én ilyen vagyok.

 

 

tumblr_leh54rzimd1qeksb7o1_500.png

 

 

( őrült ) Alice

Arról az Alízról beszélek, aki csodaországban járt, vagyis inkább az ő elvontabb énjéről az Alice - Madness Returns c. horror játékban. ( xbox360, PC ) Imádom a csajt. Ahogy kinéz, amit csinál. Alice London egy mocskos és szegény részén él, egy árvaházban, rendszeresen pszihológushoz jár, hogy fel tudja dolgozni a tragédiát, vagyis azt, hogy elégett otthona családjával együtt. A lánynak rövid, csimbókokban lógó fekete haja van és koszos de csini ruhája. Azonban követi a fehér macskát Csodaországba. Ebben az "álomszép" világban Alice egy igazi gót királynő: hosszú, fekete haja az arca körül örvénylik, szemei stílusosan feketére festettek, a gothloli öltözetét pedig később mi választhatjuk ki :3 Fegyverei: véres kés, borsörlő, lófej egy bot végén, teáskanna - ezek fejleszthetők, ha fogakkal megfizetsz értük. Ellenségei: groteszk, rémálomszerű lények, wonderland pedig steampunk és mindenféle elvont külsőt ölt, amiben kedvünkre ugrándozhatunk, gyilkolhatunk, kalandozhatunk

alice_madness_returns_1.jpg

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép


Google
Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 296406
Hónap: 2407
Nap: 96